Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Informatiemisc/arrow-dots-black7 redenen om de opleiding hybride dieetbehandeling te volgen

7 redenen om de opleiding hybride dieetbehandeling te volgen

Ben jij diëtist en wil je jouw praktijk klaarstomen voor de toekomst? Dan is onze opleiding voor hybride dieetbehandeling precies wat je nodig hebt. In verschillende online trainingen leer je alles over het inzetten van een hybride dieetbehandeling, zodat je je cliënten optimaal digitaal kunt ondersteunen. De 7 belangrijkste redenen voor het volgen van de opleiding hybride dieetbehandeling hebben we voor jou op een rijtje gezet.

1. De opleiding is gratis

Ben je NVD-lid dan is de opleiding voor jou helemaal gratis. Voor het geld hoef je het dus niet te laten.

2. Stapsgewijs aan de slag

Tijdens de opleiding ga je direct aan de slag met hybride dieetbehandeling. Je ontvangt concrete stappenplannen en ontvangt ondersteuning bij de implementatie in je eigen praktijk. Hierdoor hoef je niets zelf uit te zoeken en kun je meteen resultaat boeken.

3. Leer van andere diëtisten

Je volgt de opleiding met diëtisten van andere praktijken die hetzelfde EPD gebruiken. Dit biedt een geweldige kans om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Daarnaast krijg je ondersteuning van ervaren professionals die al werken met hybride dieetbehandeling.

4. Haal meer uit je EPD

Met hybride dieetbehandeling leer je alles uit je EPD halen. Hierdoor help je niet alleen jezelf, maar kunnen je cliënten ook sneller en beter geholpen worden.

5. Je zorgproces wordt efficiënter

Door digitale tools en online communicatie te integreren in je werkwijze, bespaar je tijd voor zowel jezelf als je patiënten. Denk aan online aanmeldingen, beeldbellen en het gebruik van online vragenlijsten. Dit maakt je praktijk efficiënter.

6. Toekomstbestendige praktijk

Bereid je praktijk voor op de toekomst. Met de toenemende vraag naar dieetbehandelingen en een groeiend tekort aan zorgpersoneel, biedt hybride dieetbehandeling een duurzame oplossing. Door nu in te stappen, zorg je ervoor dat je praktijk klaar is om aan de toekomstige zorgvraag te voldoen.

7. Kwalitatief goed zorgproces

Door de opleiding ga je niet alleen efficiënter werken? Je verbeterd ook nog eens de kwaliteit van je zorgproces en leert ook nog eens alle declaratiemogelijkheden benutten.

Praktische Informatie

De opleiding bestaat uit vier lesblokken van elk twee uur en twee coachingsmomenten van één uur. Alles vindt online plaats, zodat je flexibel kunt leren. Na afronding van de opleiding ben je klaar om hybride dieetbehandeling toe te passen in je praktijk.

Schrijf je vandaag nog in!

Wacht niet langer en maak je praktijk klaar voor de toekomst. Schrijf je vandaag nog in voor onze gratis opleiding en ontdek de voordelen van hybride dieetbehandeling.

Vragen

Heb je een vraag over de opleiding? Stuur dan een mail naar academy@nvdietist.nl

Lees meer