Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-blackAlle informatieberichten

Alle informatieberichten

Hier vind je alle informatie over de NVD en jouw beroep

Op deze pagina vind je alle informatie op het gebied van beleid, kwaliteit, organisatie en de NVD die je nodig hebt om jouw vak als diëtist op een goede manier uit te voeren. Gebruik de filtertoepassingen in de linkerkolom om snel te vinden waar je naar zocht.

Afbeelding
Zoeken

Binnenkort starten we met de uitbreiding van de database. Hierdoor wordt het gemakkelijk om diëtisten te vinden met een bepaald specialisme, zowel landelijk als binnen de regio.

Afbeelding voor

Op welk moment zet je als (para)medicus het beste een diëtist in bij een behandeling voor de juiste voedingszorg op de juiste plek?

Vind het antwoord in de Artsenwijzer.

Afbeelding voor
Afbeelding voor

Ontwikkelingen op het gebied van diëtetiek, voeding en zorg volgen?

Ga naar ons kenniscentrum voor nieuws, artikelen uit het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek of één van onze blogs.

Afbeelding voor

Heb jij je al geregistreerd?

Door jouw registratie toon je aan dat je als diëtist zorg verleent volgens de laatste stand van zaken van de praktijk en de wetenschap.

Call to action afbeelding

Word lid van NVD

Nog geen NVD-lid? Sluit je aan en maak gebruik van de voordelen die het lidmaatschap je biedt. Krijg onbeperkt toegang tot onze informatiebronnen waaronder het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek.

Kom in contact met één van je 3000 aangesloten collega’s en werk mee aan een sterkere Nederlandse Vereniging van Diëtisten.
Call to action afbeelding