Ga door naar hoofdcontent
Slider afbeelding
Slider afbeelding

Jij bent de regisseur in de voedingszorg en begrijpt de ingewikkelde relatie tussen voeding en gezondheid

Met plezier aan het werk

Of je nou in de eerste-, tweede- of derde lijn werkzaam bent, hier vind je antwoorden op vragen die met de uitoefening van je beroep te maken hebben. Financiering, CAO of AVG, wij helpen jou op weg. Zo kun jij met plezier aan het werk!

Heb jij je al geregistreerd? Door jouw registratie kun je aantonen dat jij als diëtist zorg verleent volgens de laatste stand van de praktijk en de wetenschap.

Afbeelding voor

De beroepscode is een hulpmiddel om je professioneel handelen als diëtist te kunnen toetsen. Bovendien maakt de beroepscode inzichtelijk wat diëtisten belangrijk vinden als beroepsgroep, daar waar de wetgeving geen antwoord biedt.

Afbeelding voor
Afbeelding voor

Op zoek naar een collega?

Samenwerken wordt steeds belangrijker. Binnenkort breiden we de zoekfunctie uit zodat het gemakkelijk wordt om je collega’s te vinden. Niet alleen in jouw regio maar ook op basis van specialisme.

Afbeelding voor

Als diëtist ben jij de onmisbare schakel bij het motiveren van mensen naar een gezondere leefstijl. Kijk in de GLI-helpdesk als je de GLI wilt starten of wanneer je informatie zoekt over bijvoorbeeld vergoedingen, tarieven en type interventies.

Call to action afbeelding

Waarom is Roos lid van de NVD?

”Ik vind het belangrijk dat de NVD de belangen van de ondernemers in de eerste lijn goed behartigt. De tarieven zijn de laatste jaren nauwelijks gestegen, ik heb veel administratieve lasten en om onder de aandacht te komen van huisartsen of ziekenhuizen moet ik me zichtbaar maken. Ik vind het ook belangrijk dat wij ons als diëtisten landelijk en regionaal verenigen”

Roos Klaver is eigenaar van diëtistenpraktijk Roos Klaver en werkt als diëtist bij MalnuCare
Call to action afbeelding
Afbeelding Lock,On,A,Chain,Hangs,On,A,Gate

Is jouw praktijk AVG proof?

Wist je dat je als lid van de NVD gratis jouw AVG op orde kunt maken? Het is belangrijk om de AVG-check nog eens te doen, zo weet jij of je voldoet aan de regels.

Call to action afbeelding

Word lid van NVD

‘Via mijn lidmaatschap bij de NVD ben ik ook lid van FBZ die de CAO voor mij afsluit. Daarnaast is er ook individuele rechtshulp ter beschikking. Ik vind het prettig om ondersteuning te krijgen bij mijn indeling in de salarisschalen. Het NVD Kenniscentrum zorgt er voor dat ik goed op de hoogte ben.’
Call to action afbeelding