Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackDoe jij ook mee aan de online Slimme Zorg Estafette op 8 februari?
Blended zorg, een combinatie van fysieke en online behandelingen voor de zorgprofessional

Doe jij ook mee aan de online Slimme Zorg Estafette op 8 februari?

Donderdag 25 januari 2024Afbeelding Doe jij ook mee aan de online Slimme Zorg Estafette op 8 februari?

FBZ, de vakbond voor zorgprofessionals waarbij wij als NVD zijn aangesloten, doet mee aan de Slimme Zorg Estafette.

Op donderdag 8 februari organiseert de vakbond van 19.30 tot 20.15 uur een online sessie over blended zorg: een combinatie van fysieke en online behandelingen. Hoe kun je als zorgprofessional binnen je organisatie actief meedenken en -beslissen over het gebruik van blended zorg en wat heb je daarvoor nodig? FBZ zoomt daarop in aan de hand van twee voorbeelden uit de fysiotherapie en logopedie die ook op andere beroepsgroepen toepasbaar zijn.

Meedoen

Interesse om de online sessie bij te wonen? Meld je dan aan via deze link. Na aanmelding krijg je automatisch een Zoom-link toegestuurd om te kunnen deelnemen.

Wat is de Slimme Zorg Estafette?

De Slimme Zorg Estafette is een initiatief van het ministerie van VWS en vindt dit jaar plaats van 29 januari tot en met 23 februari. Tijdens deze periode staat innovatie centraal in de gehele gezondheidszorg. Iedere week is er een regio aan zet, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. Op slimmezorgestafette.nl vind je een overzicht van alle activiteiten en bijeenkomsten die dit jaar plaatsvinden.