Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Blogsmisc/arrow-dots-blackDoorpakken op nieuwe leden

Doorpakken op nieuwe leden

Donderdag 16 mei 2024Afbeelding Doorpakken op nieuwe leden

We pakken door. Dat is het thema van ons jaarplan. Samen met jullie richten we ons op belangrijke thema’s zoals digitalisering en het versterken van samenwerking in jouw regio.

Een ander cruciaal onderwerp waar jullie op willen doorpakken is het aantrekken van nieuwe leden. Tijdens onze ALV was de keuze hiervoor bijna unaniem. Jullie kozen ervoor om nieuwe leden aan te dragen en de contributieverhoging tot een minimum te beperken. Dit sluit perfect aan bij de doelstellingen van de NVD. Samen met jullie gaan we hier volop mee aan de slag.

Stel je voor dat je de vraag krijgt: “Wat maakt het NVD-lidmaatschap zo bijzonder?” Een aantal van jullie beantwoordde deze vraag al tijdens het jaarcongres voor de camera en ziet zichzelf binnenkort terug in onze NVD-campagne. Maar laten we eerst eens kijken naar de voordelen van het lidmaatschap van de NVD.

Allereerst is de NVD is geen gewone vereniging. Het is een bruisend netwerk van gepassioneerde diëtisten die elkaar ondersteunen. Dit doen we bijvoorbeeld binnen onze kennisnetwerken waar we van elkaar leren en samen de diëtetiek naar een ander level brengen. Als lid word je onderdeel van een vereniging met gelijkgestemde professionals die elkaar helpen groeien, innoveren en excelleren.

Daarnaast biedt de NVD een schat aan kennis en informatie. Als lid heb je toegang tot wetenschappelijke updates, praktische richtlijnen en onze splinternieuwe NVD Academy. Hier bieden we exclusieve kennissessies en opleidingen aan, waaronder de opleiding hybride dieetbehandeling. De NVD is de motor achter jouw professionele ontwikkeling, en biedt kans om je kennis naar een hoger niveau te tillen. 

Maar dat is nog niet alles. De NVD staat ook klaar om je te ondersteunen bij het opzetten van een monodisciplinair netwerk in jouw regio. Regionale samenwerking is essentieel om de snelle veranderingen in de zorg bij te blijven. De NVD helpt je bij het aanvragen van subsidie, juridische vraagstukken of contact leggen met andere diëtisten in jouw regio.  

En laten we het niet vergeten. De NVD vertegenwoordigt onze stem in de diëtetiekwereld en in Den Haag. Samen staan we sterker als we opkomen voor onze belangen, het werken aan kwaliteitsstandaarden en het promoten van ons vakgebied.

Tot slot, de kortingen! Als NVD-lid geniet je van speciale kortingen en aanbiedingen zoals je gratis inschrijving bij de WkkGz en korting bij ZorgDomein, Zorgmail, ons jaarcongres, opleidingen en andere producten die relevant zijn voor ons vakgebied. Deze voordelen gaan we het komende jaar verder uitbreiden, waardoor je je lidmaatschap nog sneller terugverdient.

Dus waar wachten jouw collega’s die nog geen lid zijn op? Laten we samen doorpakken en  nieuwe leden verwelkomen om onze vereniging te laten groeien en bloeien. Doe jij mee?

Afbeelding voor Marjolein Wikkerman

Marjolein Wikkerman

Marjolein Wikkerman is Hoofd Marketing en Communicatie van de NVD.

Volledige biografie