Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-blackAlle nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten

Volg je nieuws over bepaalde onderwerpen of wil je andere berichten terug lezen?

Blijf op de hoogte via dit overzicht van alle nieuwsberichten. Via de uitgebreide zoekopties, vind je snel het onderwerp dat je zoekt.

Lees bijvoorbeeld over de tweede hoogleraar Diëtetiek
Afbeelding

Binnenkort starten we met de uitbreiding van de database. Hierdoor wordt het gemakkelijk om diëtisten te vinden met een bepaald specialisme, zowel landelijk als binnen de regio.

Afbeelding voor

Op welk moment zet je als (para)medicus het beste een diëtist in bij een behandeling voor de juiste voedingszorg op de juiste plek?

Vind het antwoord in de Artsenwijzer.

Afbeelding voor
Afbeelding voor

Ontwikkelingen op het gebied van diëtetiek, voeding en zorg volgen?

Ga naar ons kenniscentrum voor nieuws, artikelen uit het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek of één van onze blogs.

Afbeelding voor

Heb jij je al geregistreerd?

Door jouw registratie toon je aan dat je als diëtist zorg verleent volgens de laatste stand van zaken van de praktijk en de wetenschap.

Call to action afbeelding

Nog geen lid van NVD?

Sluit je aan en maak gebruik van de voordelen die het lidmaatschap je biedt. Krijg onbeperkt toegang tot onze informatiebronnen waaronder het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek, dat ook nog zes keer per jaar op je mat valt. Kom in contact met een van je 3000 aangesloten collega’s en werk mee aan een sterkere Nederlandse Vereniging van Diëtisten.
Call to action afbeelding