Ga door naar hoofdcontent
Slider afbeelding

Zorg voor een ander is ook jezelf ontwikkelen

Ontwikkel jezelf en help anderen groeien

Lees alles over de mogelijkheden om je te ontwikkelen in je loopbaan. Op deze pagina vind je de nieuwste vacatures, cursussen, opleidingen en bijeenkomsten.

Volg de opleiding hybride dieetbehandeling van de NVD Academy

Hybride dieetbehandeling gaat in de toekomst steeds belangrijker worden. Daarom biedt de NVD gratis opleidingen aan voor hybride dieetbehandeling in de eerstelijnspraktijk.

Afbeelding NVD Academy opleiding hybride dieetbehandeling (1200 x 800 px)

Blijf jezelf ontwikkelen

Heb jij je al geregistreerd? Door jouw registratie kun je aantonen dat je als diëtist zorg verleent volgens de laatste stand van zaken van de praktijk en de wetenschap.

Afbeelding voor Blijf jezelf ontwikkelen

Wist je dat je als student ook lid kunt worden van de NVD? Wij hanteren een speciaal studententarief. Voor nog geen 1 euro per week (50 euro per kalenderjaar) word je lid. Zo blijf je ook tijdens je studie op de hoogte van alle relevantie informatie en ontwikkelingen.

Afbeelding voor Blijf jezelf ontwikkelen
Afbeelding voor Blijf jezelf ontwikkelen

Als diëtist ben jij de onmisbare schakel bij het motiveren van mensen naar een gezondere leefstijl. Kijk in de GLI-helpdesk als je de GLI wilt starten of wanneer je informatie zoekt over bijvoorbeeld vergoedingen, tarieven en type interventies.

Afbeelding voor Blijf jezelf ontwikkelen

Prof. dr. Marian de van der Schueren is de allereerste hoogleraar Diëtetiek van Nederland. Zij is hoogleraar Diëtetiek aan de WUR en lector Voeding en Gezondheid aan de HAN.

Afbeelding shutterstock_1500798773

Kenniscentrum

Volg de ontwikkelingen op het gebied van diëtetiek, voeding en zorg. Bekijk het laatste nieuws, lees de artikelen uit het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek of verbreed je horizon via een van de andere NVD-media.

Call to action afbeelding

Nog geen NVD-lid?

Sluit je aan en maak gebruik van de voordelen die het lidmaatschap je biedt. Krijg onbeperkt toegang tot onze informatiebronnen waaronder het (online) Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek. Deze valt ook nog eens zes keer per jaar bij je op de mat.

Kom in contact met een van je 3000 aangesloten collega’s en werk mee aan een sterkere Nederlandse Vereniging van Diëtisten en daarmee sterkere positie van de diëtist.
Call to action afbeelding