Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Cursussenmisc/arrow-dots-blackMasterclass Paramedici ‘Je praktijk en energie in balans’
Visibilitas

Masterclass Paramedici ‘Je praktijk en energie in balans’

LocatieOnline
Duur1 uur
Datum29 maart 2022
NiveauHBO
AccreditatieNee
Meld je aan
Deze cursus is al geweest.
Afbeelding Masterclass Paramedici ‘Je praktijk en energie in balans’

Op 29 maart om 19.30 uur organiseren Helena Smit van Visibilitas en Bianca Hermans, De Diëtisten  Coach, samen de masterclass ‘Je praktijk en energie in balans’. Een gratis online masterclass speciaal voor ondernemende paramedici.

Beide zijn diëtist en kennen maar al te goed met welke obstakels je te maken hebt in je praktijk. Of je nu startende bent of al een doorgewinterde diëtist met een gevestigde praktijk. De kunst van balans houden blijft een uitdaging.

Bij toeval ontmoetten Helena en Bianca elkaar op de diëtistendagen vorig jaar. Ze volgden elkaars sessie en dachten allebei hetzelfde: “Jij vult mij aan!” Allebei begeleiden en coachen zij paramedici. Helena op het zakelijke niveau en Bianca op het mentale niveau. Dat vraagt om een samenwerking!

Coaching en begeleiding van de professional zelf, zoals je dat ziet in het bedrijfsleven of bijvoorbeeld in de ggz, is nog niet mainstream onder paramedici. Stress en burn-out komt echter te vaak voor in de zorg en vraagt duidelijk om aandacht. Daarom organiseren zij samen nu deze gratis masterclass.

Tijdens de masterclass worden de verschillende punten besproken die het werkbalans en energielevel kunnen beïnvloeden. Er zijn meer dan genoeg factoren die je kunnen tegenhouden. Maar er zijn er minstens zoveel die je juist helpen. Die worden besproken. Het doel van deze masterclass? Inzicht geven in wat belemmerende factoren kunnen zijn en ontdekken wat juist gaat helpen. Om zo weer werkbalans te ervaren, je energielevel te verbeteren en bovenal het werkplezier te bevorderen.