Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Informatiemisc/arrow-dots-blackOver het NTVD

Over het NTVD

Het Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek (NTVD) is hét vaktijdschrift van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Het is gericht op diëtisten en andere professionals die zich bezighouden met voeding.

Redactie

In het tijdschrift krijgen voeding en diëtetiek over de volle breedte de aandacht. De informatie wordt geborgd door een wetenschappelijke adviesraad.

De redactie van het NTVD werkt op journalistieke basis en is behalve voor het NTVD actief voor de website van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

De informatie in het tijdschrift en op de NVD-website van de redactie beoogt bij te dragen aan de uitwisseling van kennis en opinievorming op het terrein van diëtetiek, zorg en voedingswetenschap.

Uitgaven

Het NTVD bestaat sinds 1946 en wordt uitgegeven door Performis, in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Het verschijnt 10x per jaar. Om en om vijf keer per jaar als print magazine en vijf keer als digitaal mailmagazine. Leden van de NVD krijgen het NTVD-magazine als onderdeel van hun lidmaatschap. Ook krijgen ze toegang tot alle online artikelen op de NVD-website. Voor niet-leden is een los abonnementen op het NTVD mogelijk.

Zelf publiceren

Wil je zelf publiceren in het NTVD-magazine of op de website van de NVD? Kijk naar de richtlijnen voor publicatie in het NTVD of mail de redactie als je online iets wilt delen.

Adverteren in NTVD

U wilt diëtisten informeren over uw (nieuwe) product of dienst?

80% van de in Nederland werkende diëtisten zijn lid van de NVD. Informatieverspreiding via onze kanalen is dus een goede keuze!

  • Het is mogelijk om een advertentie te plaatsen in het NTVD
  • Het is mogelijk om informatie bij te sluiten (insert).

Neem contact op met Performis via ntvd@performis.nl of 073-6895889.

Adverteren NTVD

HET NTVD, AL MEER DAN 75 JAAR EEN BETROUWBARE INFORMATIEBRON VOOR DIETISTEN