Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackNetwerk Voednet viert 25-jarig jubileum
Feestelijke bijeenkomst op de Floriade

Netwerk Voednet viert 25-jarig jubileum

Maandag 3 oktober 2022Afbeelding Netwerk Voednet viert 25-jarig jubileum

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Floriade op 23 september heeft Voednet, het oudste netwerk van de NVD, zijn 25-jarig jubileum gevierd. Voednet is een netwerk van diëtisten die werkzaam zijn in of voor de levensmiddelenindustrie, (detail)handel of andere (niet-paramedische) organisaties waarvan de activiteiten direct zijn gerelateerd aan voeding en gezondheid.

De diëtisten die zijn aangesloten bij Voednet werken bijvoorbeeld bij voorlichtings- en belangen organisaties, in de foodservice, voedselveiligheid, journalistiek, onderwijs en marketing. Vier keer per jaar komen de leden bij elkaar.

Nieuwe leden welkom op de Floriade

En hoewel het naar eigen zeggen van de organisatoren altijd een feestje is, werd er voor deze jubileum editie op 23 september 2022 iets heel speciaals van gemaakt. Voorzitter Gera van den Bergh over de geslaagde middag: “Iedereen werd welkom geheten in ‘The Natural Pavilion’ Floriade Almere met een hapje en een drankje. De oprichters waren ook van de partij en 2 nieuwe leden. Na een informatieve lezing over de Floriade zijn we met elkaar door het park gewandeld. Met een gezellige borrel en daarna nog een etentje sloten we de dag af. Goede organisatie, iedereen enthousiast en veel genetwerkt. Zo merk je dat het netwerk echt leeft, al 25 jaar!”

Luxe paraplu’s

Penningmeester Majorie Former, bestuursleden Lisette Brouwers, Stephanie Slot en trouw Voednet-lid Corien Maljaars waren dit keer verantwoordelijk voor de organisatie. “Ze hebben erg veel werk verricht en alles tot in de puntjes verzorgd. Ze regelden zelfs luxe Voednet paraplu’s, die goed van pas kwamen”, aldus secretaris Samantha Jordaans. ‘Een warm netwerk, wordt Voednet ook wel door haar eigen leden genoemd. Een netwerk dat staat voor diversiteit en herkenning en nog jaarlijks nieuwe leden ontvangt. Op naar de volgende 25 jaar!’