Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Informatiemisc/arrow-dots-blackDeclaratieformulier vrijwilligers

Declaratieformulier vrijwilligers

Wij zijn ontzettend blij met de inspanningen van vele vrijwilligers. Wij zijn een beroepsvereniging voor en door leden. Heb jij als vrijwilliger onkosten gemaakt? Dan kun je de volgende kosten declareren.

Vacatiegelden

NVD-Commissies en werkgroepen
Als er KP-punten gehaald kunnen worden:
Commissie- en werkgroepleden ontvangen €38,50 per vergadering. Voor een online vergadering geldt een vergoeding van €19,25.

Als er geen KP-punten gehaald kunnen worden:
Commissie- en werkgroepleden ontvangen €77 per vergadering. Voor een online vergadering geldt een vergoeding van €38,50.

Voor een telefonisch vooroverleg voor een vergadering geldt: €19,25

Vacatie vergoeding kent een maximum van de contributie op jaarbasis.

Netwerken
Diëtisten uit een specifiek netwerk die op verzoek van de NVD een bijeenkomst namens de NVD bijwonen of bijv. een richtlijn beoordelen, ontvangen een vergoeding €38,50 per bijeenkomst, tenzij derden een vacatie regeling bieden.

Regiobesturen
Bestuursleden van het regiobestuur ontvangen €77 per vergadering en €38,50 voor een online vergadering. Voor de regiobijeenkomst kan €38,50 worden gedeclareerd.

Voor telefonisch (voor-)overleg in plaats van een vergadering of ter voorbereiding van een vergadering is de vergoeding €19,25 incl. onkosten.

Presentaties
Voor het houden van een presentatie bij een NVD bijeenkomst, zoals de eerstelijnsbijeenkomsten of de bijeenkomst voor hoofden diëtetiek, ontvangt een spreker een bon in overleg met de NVD.
 
Reiskosten
€ 0,21 per gereden kilometer.

Openbaar vervoer
De gemaakte kosten openbaar vervoer (per trein 2e klas) worden vergoed na het overleggen van het vervoersbewijs/print OV chipkaart.nl
Een NS-kortingskaart wordt vergoed aan vrijwilligers indien de totale korting voor de NVD meer is dan de kosten van de kortingskaart.