Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Cursussenmisc/arrow-dots-blackKennissessie: Til je praktijk naar een hoger niveau met PREM en ZorgkaartNederland
NVD Academy

Kennissessie: Til je praktijk naar een hoger niveau met PREM en ZorgkaartNederland

LocatieOnline
Datum5 september 2024
Tijd04:00 - 17:00 uur
DeelnemersEerstelijns diëtisten
PrijzenGratis voor NVD-leden
Meld je aan voor de kennissessie
Afbeelding Kennissessie: Til je praktijk naar een hoger niveau met PREM en ZorgkaartNederland

Op 5 september organiseert de NVD Academy samen met ZorgkaartNederland en Mediquest een gratis interactieve kennissessie.

Tijdens de kennissessie leer je hoe je op ZorgkaartNederland gevonden én gewaardeerd kunt worden. Je maakt kennis met het automatisch doorsturen van je PREM- uitkomsten naar ZorgkaartNederland. Op deze manier kan je je praktijk naar een hoger niveau te tillen. Annemarie Grit van Diëtisten Groep Nederland deelt haar inzichten en praktische tips. Ook krijg je antwoord op al jouw vragen.

Zien we jou ook 5 september?

Programmaonderdelen

  • Mogelijkheden PREM Diëtetiek door Mediquest door Robert van Aken
  • Patiëntwaarderingen op ZorgkaartNederland door Anke Oostveen en Karen de Klerk van Patiëntenfederatie Nederland
  • Evaringen en tips door Annemarie Grit van Diëtisten Groep Nederland

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en praktische handvatten te krijgen over de mogelijkheden van PREM en ZorgkaartNederland!

Meten met de PREM Diëtetiek

De PREM is een landelijke vragenlijst om patiëntervaringen te meten. Via deze vragenlijst vraag je cliënten hoe zij hun zorg ervaren hebben. Een van de meetbureaus die de PREM uitvragen is Mediquest. Via Mediquest nodig je eenvoudig cliënten uit via je EPD en heb je snel inzicht in jouw resultaten via de rapportagetool.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland, initiatief van Patiëntenfederatie Nederland, is het grootste onafhankelijke keuzeplatform in de gezondheidszorg. Het biedt uitgebreide keuze-informatie en patiëntwaarderingen over diëtisten en andere zorgverleners.

Het is een betrouwbaar en veilig platform waar jij je als diëtist online kunt presenteren. Met een profiel op ZorgkaartNederland zet je jouw praktijk en jouw expertise voor deze mensen in de kijker. Hier kun je gevonden én gewaardeerd worden.

Lees meer over de mogelijkheden van ZorgkaartNederland en de korting die je als NVD lid ontvangt op het beheerpakket.

Meer informatie en aanmelden

De Kennissessie is op donderdag 5 september van 16.00 tot 17.00 uur. Meld je nu aan!