Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Artikelenmisc/arrow-dots-blackDe effecten van bewerking van koolhydraten en internationale aanbevelingen
Deel 3 van de reeks ‘Sachariden in perspectief’ soort, kwaliteit, kwantiteit en gezondheid

De effecten van bewerking van koolhydraten en internationale aanbevelingen

Dinsdag 5 mei 2020Afbeelding De effecten van bewerking van koolhydraten en internationale aanbevelingen

Ben je al lid van de NVD? Dan kun je hier inloggen om deze pagina te bekijken.

 

Inloggen



Word lid van de NVD!

Leuk dat je deze pagina wilt lezen. Deze pagina is exclusief voor leden van de NVD. Als lid lees je gratis alle premium-pagina’s én profiteer je van nog meer voordelen, zoals:

– Gratis abonnement op het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtetiek
– Gratis opleidingen in onze NVD Academy, een must-have om bij te blijven in je vak!
– Gratis hulp en advies op maat bij financiering of kwaliteitsregistratie
– Hoge kortingen op het NVD jaarcongres, verzekeringen, ZorgDomein en de aantekening leefstijlcoaching

Word nu lid en profiteer vandaag nog van alle voordelen!

Word nu lid