Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackZie jij kansen om een stagiair te begeleiden?
Opleidingen zoeken praktijkplekken

Zie jij kansen om een stagiair te begeleiden?

Donderdag 14 maart 2024Afbeelding Zie jij kansen om een stagiair te begeleiden?

Studenten Voeding en Diëtetiek kunnen niet wachten om de kennis van de opleiding toe te passen in de praktijk. Onmisbaar hierin zijn praktijkplekken waar de student onder leiding van de diëtist zich kan ontwikkelen tot beginnend diëtist.

Op dit moment zijn we op zoek naar stageplekken voor studiejaar 2024-2025, van september tot medio januari (20 weken), waar de student werkt naar het eindniveau van een beginnend diëtist.

Heb je interesse in het begeleiden van een student, neem contact op met de desbetreffende stagecoördinator, bij voorkeur voor 1 april.

Veel voordelen

De opleidingen zijn continu in ontwikkeling en dat maakt het mogelijk dat studenten uit alle jaren breed inzetbaar zijn in de praktijk. Naast wat extra handen (en punten voor het kwaliteitsregister) is de frisse blik van de studenten van toegevoegde waarde: ze zijn goed op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied, kunnen nieuwe ideeën en inzichten introduceren en weten vaak alle ins en outs van digitale media.

Flexibel

Binnen de stagebegeleiding zijn veel mogelijkheden. Zo kun je de begeleiding ook samen doen met een collega als je bijvoorbeeld parttime werkt. Naast het oefenen met de consulten kan de student ingezet worden voor diverse werkzaamheden. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een voorlichting, het ontwikkelen van materialen of het uitvoeren van een onderzoek.

Oproep

Wil jij een stagiaire begeleiden, maar heb je vragen of wil je overleggen? Neem dan contact op met de stagecoördinatoren van de opleiding, ze helpen je graag verder!

Stage-opdracht plaatsen bij de NVD

Heb je een stage-opdracht en ben je op zoek naar een stagiair om die uit te voeren? Behalve via de opleidingen kun je je stage-opdracht ook plaatsen als vacature op de website van de NVD. Neem voor meer informatie contact op met bureau@nvdietist.nl