Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackWerkmiddag ‘bestaanszekerheid voorkomt zorg’ bij Zorg en Zekerheid
Donderdag 16 maart

Werkmiddag ‘bestaanszekerheid voorkomt zorg’ bij Zorg en Zekerheid

Vrijdag 3 maart 2023Afbeelding Werkmiddag ‘bestaanszekerheid voorkomt zorg’ bij Zorg en Zekerheid

Hoe ziet het eruit als we opnieuw konden beginnen? Wat als jij de toekomst mag bepalen? 

De slag naar gezonde samenhang in wijk en regio: het sociaal-, zorg- en publieke gezondheidsdomein samen vanuit verbinding met de burger.

Gesprek met jongere generatie

De druk op de maatschappij en zorg wordt steeds groter. Denk aan nieuwe wet- en regelgeving, zoals IZA, GALA, WOZO, WAMS en TAZ. Maar denk ook aan de jeugdzorg, ggz en armoede, in het bijzonder onder jongeren.

Hoe komen we tot gezondere, sterkere burgers in wijken en regio’s en minder zorggebruik? En hoe weet je dat je de goede dingen doet? Hoe houden we je werk leuk en maken we het nog leuker? 

Een gesprek met de jongere generatie afkomstig uit de drie domeinen over samenwerking tussen het sociaal-, zorg- en publieke gezondheidsdomein.

Aanmelden

Ben je jonger dan 35 en werkzaam in zorg-, sociaal of publiek gezondheidsdomein? Schrijf je in voor de gespreksbijeenkomst op donderdagmiddag 16 maart bij Zorg en Zekerheid te Leiden (ontvangst vanaf 14.30, bijeenkomst 15-18 uur). Deelnemers uit het hele land zijn welkom. Mail naar Ferry Koper (ferrykoper@vdkv.nl) of Marc Roosenboom (marc@gezondefocus.nl). Er is geen voorbereiding nodig: opgedane werkervaringen en opinies zijn de waardevolle inbreng!

Landelijke bijeenkomst op 20 juni

Meer bijeenkomsten volgen, zoals de landelijke bijeenkomst van dinsdag 20 juni voor alle betrokkenen (ongeacht leeftijd).

De bijeenkomst van 16 maart voor de jongere generatie is voorbereid met onze zes jongere-generatie-ambassadeurs uit de drie domeinen: Maartje Groenen, Tommy van Leeuwen, Kirsty van der Geest, Anneke Monninkhof, Amber-Lynn Bagchus en Roos Neven.

Hartelijke groet!  Marc Roosenboom
Ferry Koper
Coördinatoren traject ‘Bestaanszekerheid voorkomt Zorg’