Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackHannah Kimmel; nieuwe projectleider bij de NVD

Hannah Kimmel; nieuwe projectleider bij de NVD

Maandag 4 juli 2022

Graag verwelkomen we Hannah Kimmel in ons team. Hannah is vorige maand begonnen als projectleider voor onderzoek naar kwaliteitsindicatoren in de diëtistenpraktijk.

Hannah heeft altijd al een grote interesse en passie gehad voor het vak voeding en gezondheid, en is dat ook gaan studeren aan de Wageningen Universiteit in 2013.

Hannah: ”Tijdens mijn bachelor wilde ik mij verdiepen in de sociale wetenschappen en psychologie, omdat ik dat stukje miste bij de studie. Hoe vertaalt voedingskennis zich daadwerkelijk in gezond voedingsgedrag? Deze vraag bleef mij bezig houden waardoor ik in mijn master gezondheidswetenschappen ook de kans zag om een afstudeeronderzoek uit te voeren binnen het project Power 4 Gezond Zwanger. Mijn hoofdvraag in dit onderzoek was hoe diëtisten zwangere vrouwen van een laag sociaal economische status zo goed mogelijk konden ondersteunen om gezond te eten. Hierbij heb ik ook kennis mogen maken met enkele diëtisten van de NVD, dus wellicht dat sommigen mij hiervan herkennen!”

Toen ze de vacature van projectleider voor kwaliteitsindicatoren in de diëtistenpraktijk bij de NVD voorbij zag komen, zag Hannah haar kans om de kennis die ze heeft mogen opdoen tijdens haar studie en afstudeeronderzoek toe te passen in de praktijk.

Hannah kijkt er naar uit om het komende jaar haar steentje bij te dragen aan de diëtistenpraktijk met dit mooie project!