Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackWelkom Furkan & Tygo, onze nieuwe trainee en stagiair

Welkom Furkan & Tygo, onze nieuwe trainee en stagiair

Maandag 18 oktober 2021Afbeelding Welkom Furkan & Tygo, onze nieuwe trainee en stagiair

Graag verwelkomen wij Furkan Acikgoz en Tygo Hofland bij de NVD. Furkan gaat het komende half jaar als trainee beleidsmedewerker aan de slag en Tygo loopt een half jaar stage vanuit de Haagse Hogeschool.

Furkan Acikgoz

Furkan studeerde eerder dit jaar af aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) op Voeding & Diëtetiek. Om de verschillende aspecten van de beleidsmatige kant te ontdekken gaat hij het komende jaar aan de slag met 2 projecten: Samen Beslissen en de Artsenwijzer Diëtetiek. Daarnaast heeft Furkan zijn eigen praktijk gestart genaamd diëtistenpraktijk Eyeopener. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om te sporten, podcasts te beluisteren en deel te nemen aan lezingen.

Tygo Hofland

Tygo, 23 jaar zit in het derde jaar van Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en komt uit Amsterdam. Voor zijn stageopdracht gaat hij een overzicht maken van de meest gestelde vragen die we binnen krijgen bij de NVD om daar een FAQ van te maken voor op de nieuwe website. Tygo wil na zijn opleiding graag als diëtist in een ziekenhuis werken en als bijbaan werkt hij in de thuiszorg. In zijn vrije tijd voetbalt Tygo graag en doet hij veel met muziek.

Als team zijn we erg blij met deze 2 enthousiaste mannen!