Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackWeek tegen ondervoeding; kom je ook in actie?

Week tegen ondervoeding; kom je ook in actie?

Maandag 2 oktober 2023Afbeelding Week tegen ondervoeding; kom je ook in actie?

Van 6 t/m 10 november is de Week tegen Ondervoeding, een initiatief van het Kenniscentrum Ondervoeding. Vorig jaar was de eerste Week tegen Ondervoeding in Nederland door de vele diëtetiek-acties een groot succes. Ook dit jaar gaan we opnieuw interessante content (o.a. een opgemaakt pamflet en korte animaties) delen via onze sociale media. Help je mee om het bereik te vergroten?

Tijdens deze week stimuleert het Kenniscentrum Ondervoeding zoveel mogelijk professionals om zelf actie te ondernemen in hun eigen organisatie of werkomgeving. Op de site van het kenniscentrum staan vele voorbeelden en mogelijkheden. Bekijk hier alle gratis materialen, zoals factsheets, bewustwordingsactie Goed Gevoed Ouder Worden.

Doel van deze campagne is om samen de bewustwording op ondervoeding te vergroten en de signalering, screening en behandeling van ondervoeding te verbeteren.

Om het bereik van de campagne zo groot mogelijk te maken, werken we opnieuw met de speciale tool Postspeaker. Binnenkort volgt hierover een mail met alle informatie. Het zou superfijn zijn als jij als NVD-lid straks die materialen via de sociale media (LinkedIn en Facebook) wilt liken en delen via je eigen kanalen. Want samen staan we sterk!