Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackTraining Directe Toegang Diëtetiek (DTD) wordt nog 2 keer herhaald

Training Directe Toegang Diëtetiek (DTD) wordt nog 2 keer herhaald

Donderdag 16 juni 2022Afbeelding Training Directe Toegang Diëtetiek (DTD) wordt nog 2 keer herhaald

Wegens groot succes gaat de NVD Academy de training Directe Toegankelijkheid diëtetiek nog 2 keer herhalen in het najaar. De eerste training is op 19 september en 31 oktober en de tweede training is op 15 november en 13 december. De training duurt 2 middagen en vindt plaats in Amersfoort. De kosten zijn €50 voor leden NVD en €250,- voor niet leden.

Vanaf 1 september 2011 heeft elke diëtist de wettelijke bevoegdheid om patiënten en cliënten te behandelen zonder een verwijzing van een arts. Zorgverzekeraars kunnen ervoor kiezen om de behandeling van de diëtist uitsluitend te vergoeden als er wel een verwijzing is of eisen dat je de aantekening ‘direct toegankelijk’ (dt) hebt in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Diëtisten die na 1 juli 2012 zijn afgestudeerd ontvangen automatisch deze aantekening in het KP, omdat directe toegankelijkheid onderdeel is van de initiële opleiding. Diëtisten die voor 2012 zijn afgestudeerd dienen een training te volgen om in aanmerking te komen voor de aantekening dt in het KP.

HAN VDO heeft deze training DTD sinds 2010 aangeboden. Inmiddels hebben verreweg de meeste diëtisten de aantekening, toch blijken er nog een aantal diëtisten (bijvoorbeeld herintreders) de aantekening nog niet te hebben. Voor deze diëtisten organiseren we deze training.

NVD Academy – Training DTD 2
Maandag 19 september (dag 1)
Maandag 31 oktober (dag 2)

NVD Academy – Training DTD 3
Dinsdag 15 november (dag 1)
Dinsdag 13 december (dag 2)

De training duurt van 13.00 tot 16.30 en vindt plaats in het Huis van de Gezondheid, Stationsplein 1 in Amersfoort (direct naast het station).
De kosten voor NVD-leden zijn €50 en voor niet leden €250, inclusief koffie en thee.

Er kan niet in de data gewisseld worden.

Aanmelden via bureau@nvdietist.nl Geef hierbij aan:

  • welke training (2 of 3)
  • je naam
  • e mail
  • NVD-lidnummer
  • KP-registratienummer

Als je geen lid bent, ontvangen we wel graag je KP-registratienummer.
Na aanmelding ontvang je de factuur van ons.

Je kunt alleen deelnemen als de factuur vooraf is voldaan.