Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackSymposium Samen sterk in de regio
Programma Organisatiegraad

Symposium Samen sterk in de regio

Vrijdag 9 juni 2023Afbeelding Symposium Samen sterk in de regio

Op zaterdag 24 juni ontmoeten veel paramedici (oefentherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, huidtherapeuten en fysiotherapeuten) elkaar in Amersfoort tijdens het eerste en enige symposium van Organisatiegraad: samen sterk in de regio.

Je zag er vast al iets over langskomen via het platform, sociale media of de mail. Zo vlak voor het symposium is het tijd voor een update.

Het programma. Of eigenlijk: het blokkenschema

  • 10.00 uur: het symposium begint met een korte en zeer interactieve opening, natuurlijk ben je eerder welkom, vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar in de Prodentfabriek in Amersfoort.
  • 10.30 uur – 15.00 uur: workshops en siteprogramma. Tijdens het symposium bepaal je zelf welke workshop je op welk moment bezoekt, aan de hand van het blokkenschema. Dat schema staat binnenkort op de website en krijg je als bezoeker op het symposium. De workshops, met toelichting, staan nu op onze website: https://www.organisatiegraad.nl/.
  • 15.00 uur: einde en borrel.

Tipje van de sluier

De inhoud van de workshops varieert behoorlijk. Maar denk bijvoorbeeld aan: Samenwerking in de praktijk is een Serious Game of de waardevolle Zeven ingrediënten voor samenwerken van Pauline Terwijn. De NZa spreekt over financiering voor besturen van samenwerkingsverbanden en vakgenoten delen hun ervaring, bijvoorbeeld tijdens de workshop Valpreventie. En ter ontspanning laat je met de regio een professionele foto maken of speel je gewoon een potje pingpong. Hadden we al gezegd dat de koffie en lunch goed zijn? Dit is een tipje, bekijk alle workshops op https://www.organisatiegraad.nl/.

Voor wie is het symposium?

Voor alle paramedici. Het maakt niet uit of je nadenkt over samenwerken, begint of al vergevorderd bent.

Praktische informatie

  • Er is een parkeergarage in de buurt en de Prodentfabriek ligt op loopafstand van Station Amersfoort. De routes beschrijven we ook op onze website.
  • Het symposium is gratis. Omdat het al wel bijna 24 juni is zullen we de kosten voor de catering (€ 25) wel in rekening brengen op het moment dat je niet komt of je toch afmeldt.
  • Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en in de week voor het symposium alle informatie over parkeren, het programma enzovoort.
  • Heb je een vraag? Stuur ons dan een mail: info@organisatiegraad.nl

Locatie

De Prodentfabriek. Oude Fabriekstraat 203812 NR Amersfoort

Nog één ding…

Meld je aan! Dat kan via onze website of direct via deze link.

Heel graag tot ziens in Amersfoort.

Het organisatieteam.