Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackParamedische Richtlijn Kwetsbare Ouderen: diëtisten gezocht voor commentaarfase
Jouw imput telt!

Paramedische Richtlijn Kwetsbare Ouderen: diëtisten gezocht voor commentaarfase

Vrijdag 30 juni 2023Afbeelding Paramedische Richtlijn Kwetsbare Ouderen: diëtisten gezocht voor commentaarfase

De ontwikkelfase van de richtlijn kwetsbare ouderen is bijna afgerond. Op 13 juli ligt er een conceptrichtlijn en start de commentaarfase. Hiervoor zoeken we diëtisten die feedback willen geven op deze richtlijn. De commentaarfase loopt tot 31 augustus.

De richtlijn bestaat uit 3 modules per paramedische beroepsgroep (diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, huidtherapie, logopedie en oefentherapie) en 3 generieke modules (beroepsgroep-overstijgend). Een werkgroep van diëtisten, een klinisch geriater en een verpleegkundige heeft voor drie uitgangsvragen aanbevelingen voor diëtisten opgesteld. Deze uitgangsvragen zijn opgesteld aan de hand van een knelpuntenanalyse onder (o.a.) diëtisten. We vragen je met name feedback te geven op deze 3 modules.

Wil je de conceptrichtlijn beoordelen en van commentaar voorzien, of heb je vragen hierover? Meld je dan bij Marieke Plas via mplas@nvdietist.nl.

Vanaf het najaar starten we met de implementatie van de richtlijn. We zullen de leden uitgebreid informeren en vanuit de NVD Academy gaan we scholingen ontwikkelen.