Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackOproep: Help de toekomst van innovatie in de gehandicaptenzorg vorm te geven
Inzet van technologie

Oproep: Help de toekomst van innovatie in de gehandicaptenzorg vorm te geven

Dinsdag 21 mei 2024Afbeelding Oproep: Help de toekomst van innovatie in de gehandicaptenzorg vorm te geven

Werk jij als behandelaar in de gehandicaptenzorg en wil je meedoen aan onderzoek naar de inzet van technologie? Geef je dan op voor Innovatie-impuls 2!

Vanuit de Innovatie-impuls 2 ondersteunen Vilans en Academy Het Dorp organisaties in de gehandicaptenzorg om aan de slag te gaan met de inzet van technologie bij de zorg en ondersteuning. Technologie die voor cliënten écht bijdraagt aan hun eigen regie en zelfredzaamheid, en die het werk van de zorgmedewerker makkelijker en plezieriger kan maken. Zij voeren hiervoor een persona-onderzoek uit. Dit doen ze om een nóg beter beeld te krijgen van iedereen die een sleutelrol speelt bij het succesvol implementeren en opschalen van zorgtechnologie.

Diëtisten en andere behandelaren gezocht

De onderzoekers zoeken nog naar deelnemers, waaronder diëtisten en andere behandelaren in de gehandicaptenzorg. Heb jij interesse om mee te doen, stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar vilans@contentxperience.nl. Jouw deelname helpt enorm!

Als dank ontvangt iedere geïnterviewde een bioscoopbon.

Goed om te weten

Het onderzoek gebeurt aan de hand van een telefonisch interview van ongeveer 30-45 minuten. Daarin willen de onderzoekers graag enkele vragen stellen. Het interview wordt afgenomen door ContentXperience. Wees gerust: er zijn geen goede of foute antwoorden mogelijk! De antwoorden worden geanonimiseerd verwerkt in de resultaten (de persona’s), de resultaten zullen niet tot jou te herleiden zijn. ContentXperience gaat uiterst zorgvuldig om met de verstrekte gegevens. Alle informatie die tijdens het interview wordt verzameld, wordt strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel van dit onderzoek. De contactgegevens worden nadat het onderzoek is afgerond gewist.

Vragen? 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de onderzoekers van ContentXperience via vilans@contentxperience.nl

Over Innovatie-impuls 2

Innovatie-impuls 2 is een programma van Vilans in samenwerking met Academy Het Dorp, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als onderdeel van Toekomstagenda: Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking. Het onderzoek wordt gefinancierd door ZonMw.