Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackOproep goede voorbeelden samenwerken

Oproep goede voorbeelden samenwerken

Dinsdag 21 januari 2020Afbeelding Oproep goede voorbeelden samenwerken

Het thema van de NVD voor dit jaar is samenwerken. In maart brengen we daarom een NTVD themanummer uit over samenwerken.

Diëtisten werken heel veel samen. Met andere paramedici, artsen, voedingsassistenten, tandartsen, fabrikanten, patiënten, mantelzorgers, gemeentelijke organisaties en ga zo maar door.

De komende weken willen we zoveel mogelijk goede voorbeelden verzamelen. Een aantal zal in het themanummer worden gepubliceerd en alle goede voorbeelden worden gepubliceerd op het kennisplatform NTVD.media.

Oproep

Heb je een succesverhaal, een ervaring waar jij van heb geleerd en waar wij van kunnen leren of ben je bezig met een samenwerkingsproject?  Stuur het in!

Hoe?

Beschrijf kort wat je doet of wat je gedaan hebt, wat de aanleiding was en met wie je samenwerkt. Wat is het resultaat, je leerpunt?, waarom is het wel / niet gelukt? Hoe ga je in de toekomst hiermee verder?

Auteursrichtlijn:

  • 500-1000 woorden
  • De aanleiding
  • Hoe zijn jullie te werk gegaan?
  • De successen en tegenvallers
  • Hoe nu verder?
  • Een leerpunt / boodschap

Niet alle onderdelen hoeven terug te komen. We kunnen links naar websites, materialen en filmpjes toevoegen als deze beschikbaar zijn.

Stuur dit voor 10 februari naar redactie@nvdietist.nl. Wij redigeren dan nog tekstueel en plaatsen het op NTVD.media en / of in het tijdschrift. Je ontvangt hiervoor tot 5 KP punten.