Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-black#NVDD21: ‘The foodture is now’

#NVDD21: ‘The foodture is now’

Maandag 7 september 2020Afbeelding #NVDD21: ‘The foodture is now’

In 2021 vieren we het 80-jarig bestaan van de NVD met de NVD Diëtistendagen: #NVDD21. We delen alvast wat belangrijke informatie, zodat je daar in je planning rekening mee kunt houden.

#NVDD21 brengt diëtisten met hun expertise en ervaringen bij elkaar rond een sterk inhoudelijk programma en veel feestelijke elementen. Het evenement reflecteert de diversiteit binnen het vak diëtetiek, schetst ontwikkelingen en kijkt vooruit, met als prikkelende titel: ‘The foodture is now’.

Oktober 2021

We ontmoeten elkaar op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober 2021 in Veldhoven. We hebben gekozen voor een werkdag en een weekenddag om de belasting tussen werk- en privétijd te verdelen. Ook hebben teamleden die op vrijdag werken zo de kans om bijvoorbeeld vanaf het diner en het feest aan te haken. Oorspronkelijk stond #NVDD21 gepland voor maart 2021, maar we verwachten dat we dan nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden, wat volle zalen, collegiale interactie en een feest in de weg staat. Mocht de situatie in oktober 2021 onverhoopt nog steeds hetzelfde zijn, dan krijg je je geld terug en zoeken we naar een andere oplossing.

In twee dagen op de hoogte

Het programma is een soort snoepwinkel, met een (te) groot assortiment en alles even aantrekkelijk, waardoor het moeilijk kiezen wordt. Net als tijdens eerdere edities van de NVDD bespreken collega’s eigen sessies onderwerpen waar zij ervaring mee hebben, waarin ze zich hebben verdiept of waarnaar ze onderzoek hebben gedaan. Daardoor ben je in twee dagen weer helemaal op de hoogte van wat er in de verschillende deelgebieden van de diëtetiek speelt. Je moet bij aanmelding dus keuzes maken. Selecteer vooral de pareltjes, en stem eventueel met collega’s af wie welke sessie volgt.

Geef jezelf ook op voor een eigen presentatiesessie, om je eigen kennis en ervaring te delen en om met collega’s in gesprek te gaan over het onderwerp dat jou bezighoudt. De deadline om je hiervoor aan te melden is 1 februari 2021. Dat lijkt ver weg, maar neem deze tijd om het in je hoofd te laten groeien. Een aantal collega’s ging je al voor.

Volg ons

Het feest is voor ons als TEAM #NVDD21 al begonnen. We nodigen je uit om hieraan deel te nemen, via Instagram, LinkedIn en natuurlijk de website. Hier zie je waar we mee bezig zijn, dus volg ons! Je kan ook input geven en je vindt er regelmatig nieuws, ideeën en prikkelende posts. Haak aan en wees welkom!

TEAM #NVDD21 Anja Ravenhorst, Arine de Ridder, Brigitte Wieman, Deirdre van Akkeren, Ellen van der Heijden, Esther Brouwer, Grace Romijnders, Kitty Robben, Lidian Klabbers, Merel Ambrosius, Petra de Kleijn, Sanne Lourens en Wesley Visser
Call to action afbeelding

Bekijk de website van NVDD

Call to action afbeelding

Auteurs