Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackNVD verwelkomt nieuwe collega: Helene van der Linden

NVD verwelkomt nieuwe collega: Helene van der Linden

Maandag 17 oktober 2022Afbeelding NVD verwelkomt nieuwe collega: Helene van der Linden

Helene van der Linden komt per november als belangenbehartiger voor de NVD werken. Een eerste kennismaking met Helene.

Wie ben je?

Ik ben Helene van der Linden, 53 jaar en woon in Eindhoven. Ik ben een trotse moeder van 2 kinderen, mijn dochter Eline is 25 jaar en zij woont in Leusden. Mijn zoon Thomas is 23 jaar en woont nog thuis. Mijn hobby’s zijn onder andere wandelen, hardlopen, koken met een kookclub, af en toe een leuke reis maken, theaterbezoeken.

Waar kom je vandaan? Met name je werk en wellicht een persoonlijke noot.

Na mijn VWO heb ik eerst een jaar als au pair gewerkt in Zuid Frankrijk. Daarna ben ik gaan studeren in Nijmegen. Na mijn studie heb ik direct werk gevonden bij Vitalis Woonzorg Groep, waar ik al ruim 29 jaar werk.  Vitalis is een ouderenorganisatie die vele soorten zorg biedt zoals revalidatie, langdurig intensieve zorg, psychogeriatrische zorg en wijkzorg. Bijna 10 jaar lang heb ik een eigen praktijk gerund in Waalre.

Sinds ruim 3 jaar ben ik ook voorzitter van onze ondernemingsraad. Deze werkzaamheden doe ik met veel plezier. Ik houd van afwisseling in het werk.

Wat is je nieuwe functie? Wat ga je voor de NVD doen?

Voor 8 uur per week ga ik mij inzetten voor de belangen van diëtisten in instellingen en zal vragen vanuit de tweede en derde lijn oppakken. Samen met de belangenbehartiger Eerstelijn werken we samen om transmuraal werken binnen de diëtetiek vorm te geven.

Wat is de reden dat je graag voor de NVD wilt werken?

Ik vind het leuk om me te gaan inzetten voor de NVD. Ik hoop hier een nieuwe uitdaging te vinden waar ik kan bijdragen aan de ontwikkelingen binnen de diëtetiek. Ik heb er veel zin in!