Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackNVD ondersteunt monodisciplinaire samenwerkingsverbanden in de regio
Samenwerking in de regio

NVD ondersteunt monodisciplinaire samenwerkingsverbanden in de regio

Woensdag 19 juli 2023Afbeelding NVD ondersteunt monodisciplinaire samenwerkingsverbanden in de regio

Samenwerking in de regio wordt steeds belangrijker. Daarom ondersteunt de NVD monodisciplinaire samenwerkingsverbanden in de regio.

We bieden de volgende diensten aan:

  • Matchmaking. Ben je op zoek naar diëtisten om mee samen te werken of wil je dat meer diëtisten zich aanmelden bij je samenwerkingsverband? Neem contact op met de NVD. Wij zorgen dat je collega’s bereikt.
  • Juridisch. Wil je jouw monodisciplinaire samenwerkingsverband formaliseren? Wij hebben modelstatuten voor je. Wil je dat jouw monodisciplinaire samenwerkingsverband een samenwerking aangaat met een multidisciplinair samenwerkingsverband? En wil je het mandaat goed regelen, zodat diëtisten goed vertegenwoordigd worden binnen een multidisciplinair verband? Wij helpen je.
  • Training en scholing. Samenwerken gaat niet vanzelf en besturen moet je leren. De NVD Academy biedt met ingang van volgend jaar verschillende scholingen aan voor besturen en diëtisten aangesloten bij een samenwerkingsverband. Besturen, onderhandelen, kernelementen van samenwerking en kennis van het zorgstelsel zijn onze speerpunten. Hebben jullie behoefte aan een andere training, laat het ons weten. De trainingen bieden we uitsluitend aan voor leden.
  • Dienstenpakket. Jullie vormen al een samenwerkingsverband. Maar er is een hoop te doen. Leden- en financiële administratie bijvoorbeeld. En je wilt ook herkenbaar zijn. Zo nu en dan komen er ook juridische vragen op jullie af. Monodisciplinaire samenwerkingsverbanden kunnen bij de NVD een dienstenpakket inkopen. We helpen je tegen kostprijs om een en ander zo efficiënt te regelen. Zo zorg je dat de contributie van het samenwerkingsverband laag blijft.