Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackMarjolein Wikkerman nieuwe Hoofd Marketing en Communicatie
Nederlandse Vereniging van Diëtisten

Marjolein Wikkerman nieuwe Hoofd Marketing en Communicatie

Donderdag 14 december 2023Afbeelding Marjolein Wikkerman nieuwe Hoofd Marketing en Communicatie

Marjolein Wikkerman start op 1 januari a.s. als Hoofd Marketing en Communicatie van de NVD. Ze heeft een achtergrond in de zorg en in marketing en communicatie. Wikkerman werkte onder andere bij Tergooi MC als Hoofd Marketing Communicatie en recent als manager Marketing, Communicatie en Innovatie bij ouderenzorgorganisatie AxionContinu. Met Marjolein Wikkerman haalt de NVD een zwaargewicht binnen, nodig om de volgende fase van de NVD goed te begeleiden. Marjolein Wikkerman wordt ook verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de NVD Academy.

Zij neemt ervaring mee als manager van teams, maar heeft zich ook gespecialiseerd in strategische communicatie. Bianca Rootsaert, directeur NVD: “We zijn erg blij met de komst van Marjolein, ze spreekt de taal van zorgverleners en is thuis in de wereld van zorgbeleid- en innovatie. De komende jaren moeten er veel nieuwe kwaliteitsinstrumenten worden geïmplementeerd en daar kunnen we haar ervaring met en kennis van strategische marketing en communicatie uitstekend bij gebruiken.”

Wikkerman volgt Meike Koster op die het afgelopen jaar het communicatiebeleid van de NVD nieuwe vleugels heeft gegeven. We bedanken haar voor de fijne samenwerking en voor de prachtige stappen die we het afgelopen jaar samen hebben gezet. We wensen haar veel succes toe bij haar nieuwe baan bij het College voor de Rechten van de Mens.