Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackMan, praktijkhouder of nog niet veel werkervaring?

Man, praktijkhouder of nog niet veel werkervaring?

Maandag 13 december 2021Afbeelding Man, praktijkhouder of nog niet veel werkervaring?

Voor een focusgroep die het verloop van de ervaringen van de paramedici vanaf het begin van de Covid pandemie tot nu in kaart gaat brengen zijn we op zoek naar 3 of 4 specifieke diëtisten.

Voor de eerste ronde van dit onderzoek zijn al een aantal diëtisten geïnterviewd die betrokken waren bij Covid herstelzorg in 2020. Nu wordt dit onderzoek herhaalt met focus op de tweede ronde van 2021. Voor deze tweede ronde worden weer patiënten en verwijzers geïnterviewd en worden ook weer diëtisten betrokken.

We willen graag in een focusgroep bijeenkomst jullie ervaringen, problemen en misschien ook goede verhalen horen; bespreken hoe voor diëtisten de herstelzorgregeling voor patiënten met COVID-19 in de praktijk werkt vanaf het begin tot nu; en met jullie bespreken wat de meerwaarde van deze regeling is of zou kunnen zijn.

Doe je mee?

Bij het vorige onderzoek waren weinig tot geen mannelijke diëtisten betrokken en ook geen diëtisten die praktijkhouder zijn of weinig jaren werkervaring hebben. Val jij hieronder en wil je meedoen aan een focusgroep bijeenkomst? De focusgroep zal half januari 2022 plaats vinden en in principe online zijn. Degene die al eerder geïnterviewd zijn, hoeven niet te reageren want zij worden nogmaals door het onderzoeksteam benaderd.

Je kunt contact opnemen met het kwalitatieve onderzoeksteam via Anja de Kruif, senior onderzoeker lectoraat VDL anja.dekruif@han.nl of 06 12583617. Graag een reactie bij voorkeur voor 24 december 2021 met uitloop naar 3 januari 2022.