Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackINPRO seminar en bezoek revalidatiecentrum
Interprofessionele samenwerking

INPRO seminar en bezoek revalidatiecentrum

Woensdag 19 juli 2023Afbeelding INPRO seminar en bezoek revalidatiecentrum

INPRO is een internationaal project, medegefinancierd door de Europese Unie, waarin hoger onderwijsinstellingen en revalidatiecentra samenwerken aan het afstemmen van interprofessionele samenwerking. Op 30 november organiseert INPRO een seminar op de Hanzehogeschool Groningen en op 1 december een bezoek aan Revalidatie Friesland.

Op dag 1 kun je een boeiend programma verwachten met daarin een scala aan nieuw ontwikkeld interprofessioneel leermateriaal voor docenten en behandelaren. Verder zijn er twee keynote speakers en vijf workshops op de Hanzehogeschool.

Op dag 2 krijg je de kans om innovatieve persoonsgerichte praktijken te verkennen op de door studenten geleide interprofessionele leerafdeling. Deze ervaring biedt waardevolle inzichten in de toepassing van interprofessioneel samenwerken in een praktische setting. Er zijn twee sprekers en vier workshops. Verder krijg je een rondleiding door het revalidatiecentrum ‘Revalidatie Friesland’. Je leert over de nieuwste revalidatiepraktijken en de inzet voor persoonsgerichte zorg.

Voor wie het het programma bedoeld?

  • Docenten en behandelaren met focus en interesse in interprofessioneel onderwijs.
  • Gezondheids- en sociale zorgprofessionals, managers en beleidsmakers met focus op interprofessionele samenwerking en interesse in onderwijs.

Meer informatie

De kosten voor het programma zijn €30 per dag. Je kunt één of beide dagen volgen. Meer informatie over de sprekers vind je in de flyer. Aanmelden kan op de website.