Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackInge van den Hoek, nieuwe beleidsadviseur KKOI

Inge van den Hoek, nieuwe beleidsadviseur KKOI

Donderdag 11 juli 2024Afbeelding Inge van den Hoek, nieuwe beleidsadviseur KKOI

Per 18 augustus komt Inge van den Hoek ons team Kennis, Kwaliteit, Onderzoek en Innovatie (KKOI) versterken als beleidsadviseur. Inge werkte onder andere bij de Volksbank en is op dit moment als diëtist werkzaam bij Tergooi MC. Met Inge haalt de NVD een zwaargewicht binnen die van vele markten thuis is.

Drie jaar geleden gooide Inge het roer om. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn in het bedrijfsleven als business consultant en communicatieadviseur, startte zij met de deeltijdopleiding Voeding & Diëtetiek aan De Haagse Hogeschool. De thema’s voeding en leefstijl hebben altijd haar interesse gehad en zij werd enthousiast over de prominentere plek die leefstijl en preventie in de zorg kreeg.

Na haar afstuderen in februari startte zij als (parttime) diëtist nefrologie in Tergooi MC. Hier ervaart zij iedere dag wat de NVD in haar missie mooi omschrijft: “dat een optimale voedingsstatus een basis is voor welzijn en kwaliteit van leven”. Samen met haar patiënten aan hun gezondheid werken, ervaart zij als uitdagend, zinvol en dankbaar werk.

We kijken uit naar de samenwerking met Inge en de bijdrage die zij gaat leveren aan de positie van de diëtetiek.