Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackHogescholen organiseren symposia
Onderwijs- en voedingsontwikkelingen in de diëtetiek

Hogescholen organiseren symposia

Woensdag 24 mei 2023Afbeelding Hogescholen organiseren symposia

De diëtetiek is volop in ontwikkeling. Ook de opleidingen Voeding & Diëtetiek staan niet stil. Constant komen er nieuwe onderzoeken, richtlijnen en behandelmethoden in het werkveld, die geïmplementeerd worden in het hoger onderwijs met diverse leermethoden. Hoe blijf je als diëtist bij de tijd? En hoe coach je als diëtist de stagiaires van deze hogescholen in het werkveld?

De 4 opleidingen Voeding en Diëtetiek organiseren (gratis) symposia om studenten én diëtisten in verbinding te brengen en up-to-date te houden.

Op dinsdag 6 juni start de Hanzehogeschool Groningen met het symposium ‘Proef onze nieuwe smaken’. Klik hier om je aan te melden.

En op donderdag 8 juni organiseert de Hogeschool van Amsterdam het ‘Food Network Symposium’, waar de eiwittransitie centraal staat.

Op donderdag 29 juni is er ‘De Haagse Innovatie Parade’ op De Haagse Hogeschool, een middag waarin diëtisten, studenten en docenten samenkomen om elkaar te inspireren; met een innovatiemarkt door studenten, een photowall en diverse workshops.

En tevens op donderdag 29 juni organiseert de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een Walk of Change, de uitnodiging volgt spoedig (voor vragen, mail naar: praktijkbureau.voeding@han.nl).

Neem een kijkje in de programma’s, meld je aan, je bent van harte welkom op de opleidingen!