Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackHelp met Liz de zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren

Help met Liz de zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren

Maandag 23 mei 2022Afbeelding Help met Liz de zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren

Wil jij samen met digitale voedingscoach Liz, de zorg voor kwetsbaren ondervoede ouderen verbeteren? Om de doorontwikkeling verder af te stemmen op jou als diëtist en jouw cliënt is jouw hulp hard nodig. Je kunt helpen door een bijdrage te leveren een of meerdere activiteiten.

Samen met de diëtist helpt Liz ouderen met ondervoeding met advies, herinneringen en beloning als er goede stappen gezet worden. De diëtist kan op afstand zien hoe het gaat door met een app de voortgang te monitoren en waar nodig de zorg bij te sturen. Ook mantelzorgers kunnen worden betrokken. Voor meer informatie, ga naar: www.halloliz.nl

Om de doorontwikkeling verder af te stemmen op jou als diëtist en jouw cliënt is jouw hulp hard nodig. Je kunt helpen door een bijdrage te leveren een of meerdere activiteiten:
1. Een bijdrage leveren aan een groepsinterview op 19 mei (15.30-17.00 uur). Locatie HAN, opleiding Voeding & Dietetiek, Nijmegen bij voorkeur fysiek aanwezig, online deelname is ook mogelijk.
2. Het werven van ouderen voor een interview > juni – augustus 2022
3. LIZ testen in de praktijk > september – november 2022

Voor het werven van ouderen kun je contact opnemen met Janna Albers: j.alberts@connectedcare.nl
Om mee te doen aan het groepsinterview, Liz te testen of voor andere vragen kun je een mail sturen naar Femke.spikmans@han.nl. Geef in de mail je gegevens door en je voorkeur(en).