Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackEetstoornissenNetwerk is LIVE

EetstoornissenNetwerk is LIVE

Vrijdag 10 september 2021Afbeelding EetstoornissenNetwerk is LIVE

Mensen met een eetstoornis hebben zo snel mogelijk de juiste zorg nodig. Een actueel overzicht van de best bewezen en werkzame behandelingen en de mogelijkheden voor begeleiding helpt hier enorm bij. Zo’n overzicht komt er nu op Eetstoornissen Netwerk: een plek waar zorgverleners elkaar eenvoudig kunnen vinden en daarmee samen sneller de juiste zorg kunnen bieden. Zet jouw organisatie ook op de kaart! Zo maken we samen de zorg voor eetstoornissen beter.

Aanmelden

Hoe je je kunt aanmelden zie je eenvoudig in dit stappenplan of hieronder:

  • 1. Ga naar www.eetstoornissennetwerk.nl en maak een account aan voor jouw organisatie.
     Via de button ‘Aanmelden’ rechtsboven op de pagina meld je jouw organisatie aan door een account aan te maken.
  • 2. Maak je profiel compleet
    Kies uit drie type profielen: Zorginstelling, Zelfstandige of Begeleiding. Vul al jouw gegevens in zodat je goed zichtbaar bent op de kaart. Afhankelijk van jouw organisatie, bestaat het profiel uit een aantal onderdelen, zoals algemene informatie, wachttijden en partners. Na het invullen wordt jouw profiel bijgewerkt. Hoe completer het profiel, hoe beter je te vinden bent op de kaart
  • 3. Bevestig je aanmelding en publiceer
    Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail op het door jou aangegeven e-mailadres. In deze e-mail bevestig je jouw aanmelding. Heb je het profiel bevestigd? Dan kun je rechtsboven op de pagina www.eetstoornissennetwerk.nl via de knop ‘Publiceren’ je profiel op de kaart zetten.

Stand van zaken eerdere specialisatie eetstoornissen: zet jezelf op de kaart

Mocht je je naar aanleiding van de oproep in het NVD Nieuw van juli 2020 hebben aangemeld voor de interactieve kaart dan is het alsnog nodig je aan te melden via het stappenplan. Destijds was de intentie dat de projectgroep van K-EET in samenwerking met de NAE het overzicht zou invullen. De keuze is echter veranderd en de kaart is nu voor eenieder opengesteld waardoor het nodig is om zelf zorg te dragen voor de aanmelding. Onze excuses hiervoor. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag iemand spreken? Stuur een e-mail naar info@eetstoornissennetwerk.nl
Wil je helpen om andere organisaties ook op de kaart te zetten? Deel dan De Eetstoornissen Netwerk poster.

Eetstoornissen Netwerk is een initiatief van K-EET, NAE en Stichting Kiem en wordt ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.