Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackEerstelijnsdiëtisten gezocht voor focusgroepen
Behandeling van obesitas

Eerstelijnsdiëtisten gezocht voor focusgroepen

Dinsdag 16 mei 2023Afbeelding Eerstelijnsdiëtisten gezocht voor focusgroepen

Binnen het landelijke onderzoek Dietetics building the future, organiseren we in juni twee groepsgesprekken (focusgroepen) met eerstelijnsdiëtisten om te praten over de behandeling van mensen met obesitas. We gaan in gesprek over wat belangrijke behandelcomponenten zijn en zijn benieuwd naar welke (extra/nieuwe) handvatten wenselijk zijn voor diëtisten in de behandeling. Deelnemers ontvangen een waardebon van €100,- en reiskostenvergoeding en 2 punten voor het KP.

Data en locatie

De eerste focusgroep zal plaatsvinden op donderdagavond 15 juni en zoeken we nog een paar deelnemers. De tweede focusgroep wordt gehouden op 21, 22 of 27 juni, afhankelijk van de beschikbaarheid van geïnteresseerden.

De bijeenkomst duurt van 19:00 – 21:00* met vanaf 18:30 inloop met een eenvoudige maaltijd. We houden de focusgroepen op een zo centraal mogelijke locatie die we zullen afstemmen met de deelnemers.

Meedoen aan één van de twee focusgroepen?    

Meld je dan nu aan via deze link of door een e-mail aan: dieteticsbuildingthefuture@wur.nl

*Meld je ook aan als je interesse hebt maar niet op deze avonden kunt, mogelijk organiseren we (nog) een focusgroep op een andere datum!