Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackDraag eenmalig (een uur) bij aan een leefstijlinterventie voor ouderen!

Draag eenmalig (een uur) bij aan een leefstijlinterventie voor ouderen!

Maandag 20 december 2021Afbeelding Draag eenmalig (een uur) bij aan een leefstijlinterventie voor ouderen!

Bij het ouder worden neemt zowel de spierkracht als de spiermassa af. De leefstijlinterventie ProMuscle, bestaande uit spierkrachtoefeningen en een verhoogde eiwitinname, is effectief in het verminderen van deze afname. Om zoveel mogelijk ouderen de kans te geven om te werken aan het behouden van hun spierkracht en spiermassa is het belangrijk om deze leefstijlinterventie te implementeren in de praktijk. Hierbij hebben we eenmalig jouw hulp nodig!

ProMuscle wordt uitgevoerd door 1e lijns fysiotherapeuten en diëtisten. In samenspraak met fysiotherapeuten ontwikkelden we strategieën voor het implementeren van ProMuscle. Denk bijvoorbeeld aan educatie door een training of handleiding. Net zo belangrijk is de vraag of deze strategieën wel haalbaar zijn voor jou als diëtist en of ze aansluiten bij jouw werkwijze. Daarom zijn we op zoek naar diëtisten werkzaam in de regio Utrecht/Gelderland die eenmalig tijdens een online sessie van een uur hun input willen leveren op de ontwikkelde strategieën. Dit is essentieel voor een goede aansluiting in de praktijk.

Vragen? Of aanmelden? Mail voor 7 januari naar pump@umcutrecht.nl of bel 0631118181