Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackDing mee naar de Young Professional Award

Ding mee naar de Young Professional Award

Vrijdag 8 april 2022Afbeelding Ding mee naar de Young Professional Award

Het congres VoedingNL op 17 juni 2022 biedt twee mooie kansen om jouw kijk op voeding en ziekte/gezondheid in het zonnetje te zetten en te delen met andere professionals.

Het kan over van alles gaan: een onderzoek, een voorlichtingsinstrument, een samenwerking met andere disciplines of iets anders wat je professioneel bezig houdt. Je kunt hierover een poster presenteren en/of meedingen naar de Young Professional Award (YPA) (als je niet ouder bent dan 35 jaar). De inzendingen hoeven GEEN relatie te hebben met het thema van het congres.

YPA2022

De jury kiest uit de inzendingen drie genomineerden. De winnaar wordt tijdens het congres bekend gemaakt en mag een korte, plenaire presentatie houden om de deelnemers te imponeren. De deadline voor de inzending voor de YPA is 17 mei 2022

Posters

Je stuurt je poster in, alle posters komen op de congrespagina. Een jury selecteert drie posters die mogen deelnemen aan de plenaire Poster Pitch. De winnaar krijgt tijdens het congres de prijs krijgt uitgereikt. De deadline voor het inzenden van een poster is 24 mei 2022.

Op voeding.nl vind je alle informatie over het congres.