Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackDe top 5 diëtistenpraktijken volgens ZorgkaartNederland
NVD feliciteert diëtisten

De top 5 diëtistenpraktijken volgens ZorgkaartNederland

Dinsdag 19 maart 2024Afbeelding De top 5 diëtistenpraktijken volgens ZorgkaartNederland

5 diëtistenpraktijken zijn door ZorgkaartNederland verkozen als beste van 2023! Als Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) feliciteren we de diëtisten met deze verdienste.

Top 5 diëtistenpraktijken

  • Diëtistenpraktijk De Groene Appel, Hoogvliet
  • Diëtistenpraktijk Compleet+, Hellevoetsluis
  • ZOeetje, Beek en Donk
  • Diëtistenpraktijk Voeding Plus Advies, Amsterdam
  • FitFood Diëtistenpraktijk, Amsterdam

Diëtisten doen voor het eerst mee

De sector diëtetiek doet dit jaar voor het eerst mee met de ZorgkaartNederland TOP. Zoë Straatman van diëtistenpraktijk ZOeetje reageert zeer verheugd op haar plek bij de vijf best gewaardeerden: “Ik vind dit leuk en belangrijk omdat je er toch het hele jaar alles voor doet om je cliënten zo goed mogelijk te helpen, en net dat beetje extra te doen. Persoonlijk denk ik dat ik gewaardeerd word omdat ik écht naar de cliënt luister, en hierop inspeel.”

Wat is de ZorgkaartNederland TOP?

De ZorgkaartNederland TOP 2023 laat een top vijf zien van best gewaardeerde instellingen per zorgsector, zonder volgorde. Deze top vijf is bepaald aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst in 2023. Het thema is dit jaar ‘Samen Beslissen’. De zorgorganisaties zijn mede beoordeeld op luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening. Op 5 maart kregen veertig organisaties een bezoekje van medewerkers van Patiëntenfederatie Nederland om hen in het zonnetje te zetten als één van de vijf best gewaardeerde in hun sector.