Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-blackCOVID-19 herstelzorg onderzoek – eerste voorlopige resultaten

COVID-19 herstelzorg onderzoek – eerste voorlopige resultaten

Vrijdag 14 januari 2022Afbeelding COVID-19 herstelzorg onderzoek – eerste voorlopige resultaten

Het onderzoek naar de paramedische COVID herstelzorg is inmiddels al ruim 9 maanden bezig. De onderzoeksgroep waardeert het enorm dat er zoveel paramedici, waaronder 125 diëtisten, zijn die de tijd nemen om deel te nemen aan het onderzoek en gegevens in te vullen. Er doen 220 patiënten mee aan het onderzoek die worden behandeld door een diëtist. Een mooi aantal waarmee de beroepsgroep goed vertegenwoordigd is en een belangrijke bijdrage levert aan het onderzoek.

Via deze update geven we je alvast een inkijkje in de állereerste voorlopige resultaten van het onderzoek. Het gaat over de deelnemers die zijn geïncludeerd in het onderzoek.

Vergoeding

Je ontvangt een vergoeding van €25,- per patiënt bij een compleet dossier. Dat betekent dat zowel de begin- als de eindmeting ingevuld moet zijn. Ook levert deelname aan dit onderzoek 10 KP punten op. Het uitbetalen van de vergoeding gebeurt als het onderzoek is afgerond. Aan het einde van het onderzoek ontvangen de deelnemende diëtisten ook een bewijs voor deelname zodat de punten voor het kwaliteitsregister kunnen worden toegekend. Dit zal zijn in het najaar van 2022.

Vragen over het onderzoek?

Veel informatie is te vinden op de website van de onderzoeksgroep of op de website van de NVD. Je kunt ook contact opnemen met de onderzoeksgroep door een mailtje te sturen naar covid-paramedisch-onderzoek.iqh@radboudumc.nl.