Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Nieuwsmisc/arrow-dots-black10 tips voor ervaren diëtisten om KP-punten te halen

10 tips voor ervaren diëtisten om KP-punten te halen

Vrijdag 17 mei 2024Afbeelding 10 tips voor ervaren diëtisten om KP-punten te halen

In je loopbaan doorloop je meerdere fases: aan het begin leer je volop en doe je veel ervaring op. Ben je een ervaren diëtist, dan zet je je kennis zoveel mogelijk in en is er een grote kans dat je zoekt naar verdieping of verbreding. Je brengt je kennis en ervaring vaak over op anderen. Je behoefte aan activiteiten en scholingen verandert dus constant.

Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) biedt verschillende scholingen die goed passen in deze fase van je carrière en die je ondersteunen bij de activiteiten die je doet. Denk bijvoorbeeld aan een scholing waarin je wordt getraind in een coachende rol, een rol als visiteur, onderzoeker of presentator, bijscholingen over recente ontwikkelingen, of in het zelf ontwikkelen van scholingen.

Bekijk hieronder tien activiteiten, waarmee je jouw kennis er ervaring kan laten meetellen voor je herregistratie:  

De meerwaarde van het kwaliteitsregister voor zeer ervaren paramedici

De -paramedische- zorg verandert continu. Ook in de laatste 10-15 jaar van je carrière zijn er volop nieuwe ontwikkelingen binnen het vak die van invloed zijn op het dagelijks handelen. Met je kwaliteitsregistratie laat je zien dat je volgens deze nieuwste inzichten blijft werken. Het maakt je continue professionele ontwikkeling zichtbaar voor cliënten, zorgverzekeraars, collega’s en werkgevers. Je kwaliteit en toewijding aan deskundigheidsbevordering wordt erkend. Dit geeft vertrouwen én voorkomt dat er extra eisen door zorgverzekeraars of werkgevers worden gesteld.

Bron: Nieuws van KP