Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Literatuurmisc/arrow-dots-blackParty Time!

Party Time!

CategorieBoeken
Datum14/09/2018
Auteurs
Afbeelding voor Party Time!

Dát klinkt goed…!

En bij I’m a Foodie, dat vijf jaar bestaat, weten hoe ze een feestje moeten vieren!

Want het boek Eet als een expert – Party Time is een cadeautje! Het type cadeautje dat je aangenaam verrast en dat precíes is wat je nodig had, zonder dat je het wist.

In het boek geven vijftig diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers hun favoriete feestrecept. Alle recepten voldoen aan de Richtlijnen goede voeding en zijn dus niet alleen als uitzondering op feestjes te eten, maar altijd! Gezond, aantrekkelijk, lekker, verrassend, niet ingewikkeld en duurzaam. Fraai weergegeven (met voedingswaarde, tips, allergenen) en fraai vormgegeven (met aantrekkelijke, échte foto’s). Het is niet meer kiezen tussen gezond of lekker. Gezond ís hier lekker.

I’m a Foodie begon vijf jaar geleden als online platform waarop voedings- en gezondheidswetenschappers, op een zeer toegankelijke manier, hun kennis delen. Goed onderbouwde informatie met een vertaalslag naar de praktijk, met recepten, blogs en tips. Inmiddels schrijven zo’n twintig praktische en precieze professionals over uiteenlopende voedingsonderwerpen. Een aantrekkelijk en betrouwbaar platform voor zowel de voedingsexpert als de consument. Feiten en fabels hoeven niet meer gescheiden te worden; dat is op I’m a Foodie al gebeurd.

I’m a Foodie is niet meer weg te denken uit het voedingslandschap…

Foodies, gefeliciteerd! – We mogen blij zijn met jullie. En dat zijn we!