Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Cursussenmisc/arrow-dots-blackSamen sterk tegen sarcopenie en obesitas
Hogeschool van Amsterdam

Samen sterk tegen sarcopenie en obesitas

LocatieAmsterdam
Duur9:00 - 18:00
Datum22 maart 2024
AccreditatieWordt aangevraagd
Meer informatie en aanmelden
Deze cursus is al geweest.
Afbeelding Samen sterk tegen sarcopenie en obesitas

Op 22 maart bundelen de Hogeschool van Amsterdam, EFAD en de internationale partners van het SO-NUTS project hun krachten voor het symposium “Samen sterk tegen sarcopenie en obesitas: de synergie van voeding en beweging.”

Dit evenement belooft een dag vol waardevolle inzichten en kennis te worden. Het zorgvuldig samengestelde programma brengt vooraanstaande experts samen om dieper in te gaan op sarcopene obesitas, met focus op onderwerpen als voeding, beweging en digitale innovaties.

De ochtendsessies worden verzorgd door internationale experts op het gebied van sarcopene obesitas, zoals prof. dr. Alfonso Cruz-Jentoft en prof. dr. Yves Boirie.

In de middag staat de praktische toepassing van onderzoek centraal, met thema’s als creatieve technologie bij leefstijlinterventies en interprofessionele samenwerking.

Een hoogtepunt van de dag is de interactieve paneldiscussie, gemodereerd door zowel prof. dr. ir. Peter Weijs als dr. Bart Visser. Hierbij heb je de mogelijkheid om digitaal vragen in te sturen voor discussie.

Kosten zijn €55.