Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Cursussenmisc/arrow-dots-blackNationaal Obesitas Congres 2024
Partnerschap Overgewicht Nederland

Nationaal Obesitas Congres 2024

LocatieAmersfoort
Duur1 dag
Datum8 maart 2024
AccreditatieWordt aangevraagd
Aanmelden
Deze cursus is al geweest.
Afbeelding Nationaal Obesitas Congres 2024

Op vrijdag 8 maart 2024 vindt het Nationaal Obesitas Congres plaats. Een congres bedoeld voor alle zorgverleners die zich bezig houden met de zorg voor patiënten met obesitas. Een zeer gevarieerd programma wordt op dit moment door de programmacommissie samengesteld.

Het Congres is een initiatief van Partnerschap Overgewicht Nederland (PON); een koepelorganisatie van medische en paramedische beroepsverenigingen, patiëntenorganisaties, wetenschappelijke en publieke gezondheidsorganisaties en zorgverzekeraars. Het PON werkt in gezamenlijkheid aan een optimale aanpak van overgewicht en obesitas.

Het Congres wordt georganiseerd door het Obesitas Platform (OBPL); een online platform dat betrouwbare informatie rondom obesitas op toegankelijke wijze beschikbaar maakt voor zorgverleners actief in obesitaszorg. Naast productie van (geaccrediteerde) live webinars en e-learnings verzamelt OBPL nieuws van relevante websites op het gebied van obesitas. In de vorm van artikelen en video’s worden de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten o.a. van (internationale) congressen gedeeld.

Inschrijven

Vanaf 1 januari 2024 is het reguliere registratietarief voor paramedici = € 215

Programma

Tijd: 9.30 – 17.00 uur