Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Cursussenmisc/arrow-dots-blackEen gezonde toekomst is plantaardig
Physicians Association for Nutrition

Een gezonde toekomst is plantaardig

LocatieJanskerk in Utrecht
Duur1 dag
Datum28 mei 2022
NiveauHBO
Accreditatie5 ADAP punten
Schrijf je in
Deze cursus is al geweest.
Afbeelding Een gezonde toekomst is plantaardig

Op zaterdag 28 mei 2022 vindt de eerste editie van het PAN Nederland Congres plaats in de Janskerk in Utrecht. Het thema is ‘Een gezonde toekomst is plantaardig’. Wat is de impact van plantaardige voeding op de patiënt, in de spreekkamer, op het dorp, het ziekenhuis en de planeet? We inspireren je met de meest recente onderzoeksresultaten en praktijkervaringen.

Het congres gaat over de effecten van gezonde voeding op het voorkomen en behandelen van ziekte. De aandacht voor voeding en leefstijl groeit. PAN Nederland is het eerste netwerk voor zorgprofessionals dat de impact van plantaardige voeding benadrukt. Het congres is gericht op wetenschappers, professionals en studenten in de gezondheidszorg.

In 2020 ging PAN Nederland van start als een onderdeel van PAN International, een wereldwijd netwerk van zorgprofessionals. Inmiddels hebben we een actieve achterban van meer dan 100 artsen, onderzoekers en paramedici. Tijd voor een congres om met zorgprofessionals zoals jij na te denken over het effect van een plantaardige leefstijl op gezondheid, ziekte en behandeling.

De deuren gaan open om 9.30 uur en het programma is van 10.00 tot 16.30 uur. Je kunt natuurlijk rekenen op een gezonde, plantaardige lunch.

Accreditatie

Het congres is geaccrediteerd voor artsen.

Ook is het congres geaccrediteerd voor 5 punten door het kwaliteitsregister V&V, register zorgprofessionals, verpleegkundig specialisten register en het kwaliteitsregister paramedici (diëtisten, ergotherapeuten, huidtherapeuten, logopedisten, MBB’ers, oefentherapeuten en podotherapeuten).