VoedingOnlineMeer informatie
E-learning module Hypertensie
LocatieE-learning
Datum1 januari 2050
NiveauHBO
Studiebelasting12 uur
Accreditatie12 ADAP punten
CertificaatJa

Het is belangrijk dat er meer aandacht wordt besteed aan de invloed van voeding en leefstijl op de bloeddruk. In deze e-learning worden handvaten en adviezen gegeven voor een goede voedings- en leefstijlbegeleiding van patiënten met hypertensie.
Wat zijn de oorzaken van hypertensie? Welke voedings- en leefstijladviezen leiden tot een verlaging van de bloeddruk? Jarenlang werd alleen aandacht besteed aan zout. Er zijn echter veel meer voedings- en leefstijlfactoren die de bloeddruk beïnvloeden.
VoedingOnline levert onafhankelijke kennis over voeding afgestemd op de informatiebehoefte van professionals (zoals diëtisten, artsen en apothekers).
NVD-leden ontvangen 10% korting (meer informatie).