Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Agendamisc/arrow-dots-blackKennissessie opstarten netwerk in de regio

Kennissessie opstarten netwerk in de regio

Categorie
Datum23 mei 2024
Tijd16:00 uur
LocatieOnline
Aanmelden

Ben jij een eerstelijnsdiëtist? En is er binnen jouw regio nog geen (officieel) monodisciplinair netwerk waarin je samenwerkt met andere diëtisten? Dan gaat de NVD je helpen! Meld je nu aan voor een webinar op 23 mei om 16:00. Tijdens het webinar leggen we uit hoe je een regionaal en monodisciplinair netwerk opzet in jouw regio en hoe je hier subsidie voor aanvraagt.

Per regio komt er geld beschikbaar voor regionale samenwerking met andere diëtisten. Wil jij weten hoe je in aanmerking komt voor deze subsidie? Meld je dan nu aan voor de online kennissessie op 23 april om 16:00u. Tijdens deze NVD kennissessie leggen we uit hoe je in aanmerking kom voor de subsidie en op welke manier de NVD je hierbij kan helpen. Daarnaast gaan we in op de vraag waarom monodisciplinaire netwerken zo belangrijk zijn. 

Monodisciplinaire samenwerking 

Monodisciplinaire samenwerking is samenwerking met ander diëtisten in jouw regio. Wanneer je een monodisciplinair netwerk opzet in jouw regio kun je daarna makkelijk de volgende stap zetten naar regionale samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners. Op deze manier zorg je voor een sterke eerstelijns samenwerking waarin je als diëtist goed vertegenwoordigd bent.   

Door het aanvragen van subsidie krijg je uren die je als diëtist steekt in het opzetten van een dergelijk netwerk vergoed. Tijdens de kennissessie op 23 april leggen we uit hoe dit werkt. 

Wil je meer weten? Lees alvast meer op onze speciale informatiepagina.

Aanmelden

In deze gratis online kennissessie op 23 april van 16:00u – 17:00u krijg je tips en trics voor het aanvragen van deze subsidie en leggen we uit waarom het belangrijk is om een monodisciplinair netwerk met andere diëtisten op te starten. We delen voorbeelden van regio’s waar dit al succesvol gebeurt.