Ga door naar hoofdcontent
misc/arrow-dots-black Cursussenmisc/arrow-dots-blackWebinar 2diabeat: Samen aan de slag voor een gezondere wijk
NVD Academy

Webinar 2diabeat: Samen aan de slag voor een gezondere wijk

Locatieonline webinar
Datum8 oktober 2024
Tijd16:00 - 17:00 uur
DeelnemersNVD-leden
Afbeelding Webinar 2diabeat: Samen aan de slag voor een gezondere wijk

Op dinsdag 8 oktober verzorgt 2diabeat van 16.00-17.00 uur een webinar speciaal voor NVD-leden. Samen aan de slag voor een gezondere wijk, daar kan iedereen een bijdrage aan leveren. Diëtisten bij uitstek! 

De inzet van diëtisten binnen 2diabeat is onmisbaar. Wil jij ook het liefst écht vanuit de behoeften van inwoners werken? Ben je benieuwd naar de rol die jij, en andere lokale professionals, daarin kunnen spelen? 2diabeat nodigt je daarom graag uit om deel te nemen aan dit webinar. Hier kun je kennismaken met hun programma, de ondersteuning die ze bieden en hoe je zelf mee zou kunnen doen om een gezonde beweging op gang te brengen in jouw wijk.

Sprekers

Tijdens het webinar zal netwerkgeneeskundige Loïse Jacz haar eigen ervaringen met jullie delen. Zij streeft naar het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van (pre)diabetespatiënten, door onder andere het verbinden van het medisch en sociaal domein. Daarnaast vertelt wijkadviseur en oud-diëtist, Helena Smit, jullie alles over de aanpak en de ondersteuning die 2diabeat lokaal biedt.

Wil je vooraf al wat meer lezen over 2diabeat? Kijk dan eens op deze website.

Aanmelden

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor het webinar.

Link webinar

Begin oktober ontvang je via 2diabeat een mail met de link naar het webinar.